.

 Algemene fotoreportages 2023:

1.   1 tot 2 personen

In studio OF op locatie : €135,-:

10 digitaal bewerkte foto’s uit de volledige reeks

In studio EN op locatie : €205,-:

15 digitaal bewerkte foto’s uit de volledige reeks

2.    3 tot 6 personen

In studio OF op locatie: €175,- :

15 digitaal bewerkte foto’s uit de volledige reeks

In studio EN op locatie: €275,- :

20 digitale foto’s uit de volledige reeks

3.    Meer dan 6 personen: €245,-

Steeds op locatie (tuin, Puyenbroeck, …).

15 digitaal bewerkte foto’s uit de volledige reeks

4.    Evenementenreportage:

€250,- met een maximum van 2uur, daarna per begonnen half uur à €80,-/uur.

Doop, babyborrels, verjaardag en-communiefeesten, … alle, digitaal bewerkte, foto’s. Bij het gebruik van mobiele studio, €50,- opstartkost extra

 5. Pannenkoekenshoot…: €215,-

 Fotoshoot in studio OF tuin.

10 digitaal bewerkte foto’s uit de volledige reeks

6.    Cakesmash:€250,-

 De volledige setting, ballonnen, taart, achtergrond, … in thema naar keuze:

15 digitaal bewerkte foto’s uit de volledige reeks. €50,- vooraf te betalen.

7. Zwangerschapsfoto's:

In studio OF op locatie: €175,-.

15 digitaal bewerkte foto’s uit de volledige reeks

In studio EN op locatie: €275,-.

20 digitaal bewerkte foto’s uit de volledige reeks


Al de foto’s worden digitaal afgeleverd in hoge resolutie via Pixieset.

Verplaatsingen buiten “Groot Lochristi” rekenen we € 0,50/km extra.

Sommige parken vragen “entreegeld” om shoots te mogen doen, deze worden ter plaatse betaald of doorgerekend aan de klant.

-Retouches: oude foto opknappen, een persoon of voorwerp van een foto verwijderen €45,-


Prijzen geldig vanaf 01/01/2023

incl.BTW

Prijzen bedrijven op aanvraag.

Huwelijksreportages  2023


Formule “BRONS” €699,- : kennismakingsgesprek - 4u aanwezig – alle foto’s in een online galerij – foto’s in hoge resolutie geleverd op USB – slideshow - fotoalbum 21x21 in box 26 pag. – na 4u €100,-/u extra – geen verplaatsingskosten.

 

Formule “ZILVER” €999,- : kennismakingsgesprek - 8u aanwezig – alle foto’s in een online galerij – foto’s in hoge resolutie geleverd op USB – slideshow - fotoalbum 30x21 in box 30 pag. – na 8u €100,-/u extra – geen verplaatsingskosten.

 

Formule “GOUD” €1399,- : kennismakingsgesprek - 12u aanwezig – alle foto’s in een online galerij – foto’s in hoge resolutie geleverd op USB – slideshow - fotoalbum Acrylglas 30x30 in box 40 pag. – na 12u €100,-/u extra – geen verplaatsingskosten.

 

Je kan steeds contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek.Voldoende, digitaal bewerkte, foto’s in hoge resolutie, duplicaten in zwartwit of sepia en een gratis slideshow met de mooiste foto’s.

Jullie kunnen uiteraard ook supertoffe foto’s laten maken voor de uitnodigingen! 

Bij het vastleggen van de huwelijksreportage vraag ik een voorschot van €200 
Prijzen geldig vanaf 01/1/2023

incl.BTW

Algemene Verkoopsvoorwaarden

1) Enkel deze voorwaarden beheersen de contractuele verhouding, tenzij anders schriftelijk overeengekomen en aanvaard door de verkoper. In dit geval blijven de algemene voorwaarden van toepassing op aanvullende wijze.

2) Alle facturen zijn contant betaalbaar in Lochristi binnen de 8 dagen na factuurdatum.  Zolang de factuur niet betaald is blijven de goederen eigendom van “Studio Gentils”.

3) Bij gebrek aan betaling wordt het factuurbedrag van rechtswege en zonder dat een ingebrekestelling nodig is vermeerderd met een schadevergoeding van 10% met een  minimum van €75,-. Eveneens zal in dat geval een intrest verschuldigd zijn van 1%  per maand.

4) Ingeval een gedane bestelling opgezegd wordt, heeft de verkoper recht op 35% van het nettobedrag als vergoeding voor het geleden verlies en gederfde winst.

5) Betwistingen tussen partijen vallen uitsluitend onder de bevoegdheid van de rechtbanken te Gent, welke ook de plaats en wijze van betaling.

6) De aangegeven leveringsdata en termijnen zijn slechts ten titel van inlichting aangegeven. Het niet naleven ervan kan geen aanleiding geven tot schadevergoeding of vernietigen van de overeenkomst. Wij doen echter alles om de aangegeven termijnen stipt na te leven.

7) Eventuele algemene of bijzondere voorwaarden van de klant, die in strijd zouden zijn met onze voorwaarden, binden onze firma niet, tenzij het tegendeel uitdrukkelijk en schriftelijk is overeengekomen.

8) Onder geen beding worden de foto’s “rauw” afgeleverd maar vooraf geselecteerd en één voor één bewerkt. Deze worden als dusdanig aanzien als “creaties” van Studio Gentils.

De rechten van de foto's blijven op naam van Studio Gentils en mogen, tenzij anders aangegeven door de client, gebruikt worden voor alle doeleinden.Prijzen bedrijven op aanvraag.